Senaste inläggen

Av Anders Jaohansson - 26 oktober 2012 12:04

Kärleken

Att möta den stora sanna kärleken är det finaste och vackraste som finns, att finna någon som man kan dela sitt liv med och dela sorg och glädje med och vara torgen ända fram tills döden skiljer oss åt är det finaste som finns i livet.


Min älskling

Jag är så glad och lycklig att jag har träffat dej min älskling, du betyder allt för mig skulle inte klara av och leva utan dej. När jag inte får vara tillsammans med dej känner jag mig halv men när jag är tillsammans med dej känner jag mej hel och lycklig.Skrivet av Anders Johansson

Från personlig utveckling


Regndikt


Regnet bara öser ner jag sitter i soffan har mitt stora täcke om mig, jag hör hur regnet stänker på fönstret utanför. Jag tar på mig och vandrar sakta ut i regnet gatorna är folk tomma möter en man med sin hund vandrar sakta genom stan.


Skrivet av Anders Johansson                           

På Allmänkurs personlig utveckling

ANNONS
Av Anders Jaohansson - 27 augusti 2012 18:23

Helgen har varit bra i lördags så var jag på konstrakan tillsammans med min älskling Jenny och Jennys kompis Eva och min kompis Andreas det var trevligt jag så många vackra fina tavlor.


Idag så har jag varit i skolan har läst naturkunskap vi pratade om Grönland vi skulle ha sett en film om Grönland men det blev inte så det var synd, vi prtade även om olika temperatur skalor. jag fick även reda på att vi ska åka till Gränna och gå på Andree musset den 24 september det ska bli roligt det var jag som föreslog att vi kunde åka ditt förra veckan.ANNONS
Av Anders Jaohansson - 20 augusti 2012 17:27

Idag så har jag börjat skolan igen efter att ha haft sommarlova sedan i slutet av maj, det kände så skönt att änligen få börja skolan igen. Jag kommer och läsa halvtid under hösten och våren det är lagom för mig, idag kl 10:00 så var det upprop i Tranås kyrka för alla elever. Kl 13:00 till halv fyra så jag läsa natur, djur och miljö vi hade även en halvtimmes rast, längtar redan tills imorgon.


Nu ikväll så ska jag bara ta det lungt ska gå en sväng till min älskade flickvän Jenny sen kl 21:00 ska jag kolla på nya dallas och efter det så blir det sängen.Av Anders Jaohansson - 8 maj 2012 17:43

Idag har jag varit med på en utflykt med Sommenbygdens folkhögskola vi åkte kl 10:00 ifrån skolan vi var 24 stycken på resan. Vi åkte mot ödesög och till Alvastra kloster rurin där fikade vi och jag tog massor av kort där. Efter fikat så åkte vi till Ellen Keys strand där fick vi en guidad tur synd bara att man inte fick ta kort inne i Ellen Keys hus det fanns mycket och kolla på inne i huset. Men utnaför huset fick man ta kort och jag tog en massa vackra kort. Efter Ellen Keys strand så besökte vi en konstnären Sören Brynielsson och han berättade om sina tavlor och jag tog även kort på hans vackra fina tavlor. När vi hade besökt Sören Brynielsson så åkte vi runt omberg det var en mycket vackert.Vi alslutade dagen med och äta på Östöta rasta jag åt Snitzell med potatisgratäng det var gott sen efter det så åkte vi hem till Tranås igen.Av Anders Jaohansson - 14 mars 2012 22:32

Idag på förmiddagen vid 10:00 tiden så kom dom från Skobes bil och hämtade våran bil Mitsubishi Galant Kombi, jag kommer och sakna bilen för det har varit en mycket bra bil och mycket skön och åka i. Synd att pappa skulle bli sjuk och attt han inte får köra bil längre. Hade jag haft ekonomi till och ta körkort så hade jag gärna tagit körkort men nu har jag ju inte den ekonomi till och ta någon körkort. Nu ikväll så har min älskling var hos mig och vi har kollat på Efterlyst tillsamamns, när allt känns för jävligt så är jag glad över att jag har en flickvän som jag kan umgås med och hitta på roliga saker med det betyder otroligt mycket för mig. Nu ska jag gå och lägga mig och sova är ganska så trött nu, ska till tandläkaren imorgon inget kul alls och gå ditt.
Av Anders Jaohansson - 11 december 2011 10:54

Hade en trevlig och mysig kväll igår tillsammans med min flickvän Jenny, vi käkade tacos och kollade på film, jag är så glad att jag har jenny vi har så roligt tillsammans Jenny och jag.


Ieftermiddag så ska jag Jenny och pappa gå på hockey vi ska se på Taif & Arboga i Bredstorpshallen, det var längsen jag var på hockey nu så det ska bli roligt.


På torsdag 15 december fyller jag 30 år så det är inte många dagar kvar nu till jag fyller, ska ha fest både fredag och löärdag det ska bli väldig roligt.

Av Anders Jaohansson - 16 oktober 2011 17:57

Har har haft en bra helg


Ifredags kväll så var jag på födelsedags fest hos Jenny det var mycket trevlig, och igår lördag så träffade jag min kompis Andreas och då var han och i simhallen och badade det var jätte skönt.


Idag söndag så har jag tahgit det ganska så lungt, var ute och gick en sväng ieftermiddags. Längtar till nästa lördag för då ska jag gå till parken med Jenny och Andreas och se på Streaplers det ska bli så roligt var ett tagsen jag var ute nu.
Av Anders Jaohansson - 23 september 2011 20:24

Har fortfarande ganska så ont i bröstet inget kul alls jobbigt och sova på nätterna för att jag har så ont.


Idag var jag ute en sväng på stan på förmiddagen måste ju röra lite på mig kan inte bara sitta inne, jag var på Hemma Kväll och köpte tre dvd filmer för 100 kr hittade tre svenska filmer  jag älskar svensk film.


Under eftermiddag så har jag vilat och bara tagit det lungt, nu ikväll så ska jag vara hemma och kola på dom nya filmerna jag köpte


Har även tänt ljus i öppna spisen det är så mysigt och ha öppen spis jag ångrar inte en skekund att jag flyttade ifrån Ängarydsgatan.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se