Senaste inläggen

Av Anders Jaohansson - 20 september 2011 07:23

Inatt så har jag inte sovit så mycket har haft så jävla ont i bröstet, jag undrar hur länge jag ska behöva ha så här ont och Infektion i bröstet har tagit hårt på mig.


Sent igår kväll så gjorde jag slut med Jenny det funkade inte mellan oss, fan vilken otur jag ska ha när det gäller tjejer att jag inte ska kunna träffa någon som förstår hur jag mår och hur jag har det och som kan älska mig för den jag är och aceptera mig för den jag är.

ANNONS
Av Anders Jaohansson - 4 september 2011 13:02

Hade en mycket trevlig kväll igår tillsammans med min flickvän Jenny, jag vara hemma hos jenny vi åt tacos och tittade på film vi tittade på Wallander Brandväggen.


Idag har jag ont i halsen kände redan igår kväll att jag skulle åka på något skit, så idag ska jag vara hemma och bara ta det lungt. Ska gå över till Coop och köpa honung det brukar ju hjälpa,  hjälper inte houngen så får jag ta en whisky istället.


ANNONS
Av Anders Jaohansson - 3 september 2011 14:26

Denna vecka har det hänt ganska så mycket för mig


Först i tisdags kväll så var jag på Bock jakt på Torpön med Peter & Erik, sen i torsdags så var jag på Adelövs marken med familjen och jag handlade en del saker där. Och idag så har jag varit i simhallen och badat har även badat i Bubbelpolen det var så könt och avkopplande


Så det har varit en mycket bra vecka för mig, det är så roligt när det händer saker

Av Anders Jaohansson - 30 augusti 2011 22:30

Nu ikväll så har jag varit ute på Bock jakt ute på Torpön med Peter och Erik

Först åkte vi till skjutbanan för Erik skulle skjuta in sin bössa, sen åkt vi till Torpön och Erik sköt en bock.

Älskar verkligen jakt längtar till Rådjurs jakten ska börja, första oktober dra Rådjurs jakten igång det ska bli kul.

Av Anders Jaohansson - 29 augusti 2011 21:39

Idag så har jag jobbat som vanligt mellan kl 09:00 & 13:00, i slutet av november så har jag varit på Coop i fem år fan vad tiden har gått fort tycker inte alls att det var längsen jag började jobha där.


Nu ikväll så har jag varit hos min älksling Jenny, är så glad och lycklig att det blev hon och jag igen. Vi har varit tillsammans en gång innan men då tog det slut mellan oss, så jag hoppas verkligen att det kommer och funka bättre denna gång.


Av Anders Jaohansson - 6 december 2010 07:31

I lördags så fick jag en chock då fick jag vet att min pappas kusin Sven Gustavsson som bott i Adelöv har dött han dog bara knallfall. Jag kan inte fatta att han är bort känns så ofattbart och overkligt att man aldrig mer få träffa honom och prata med honom. Sista gången jag pratade med honom var på Adelövs maken i början av September, då kunde man aldrig tro att han skulle vara dö några månader senare. Jag tyckte mycket bra om Sven han var en sån glad och rolig person, och jag kommer och sakna honom otroligt mycket.Av Anders Jaohansson - 15 november 2010 20:17

Idag om en månad så fyller jag 29 år då ska jag ha en liten fest med familjen, två dagar efter min födelsedag så flyttar jag till min nya lägenhet så jag har mycket och se framemot.

Av Anders Jaohansson - 10 november 2010 21:30

Det är inte många veckor kvar nu tills jag ska flytta, det ska bli så skönt och få flytta och få lite större lägenhet. Har bott i min lägenhet i över 3 år nu snacka om att det har gått fort, känns inte som om jag har bott så länge i lägenheten.


28 november så är det fem år sedan min älskade morfar Nils Sandbergh gick bort, jag saknar honom otroligt mycket fortfrande. Det finns så mycket jag skulle vilja ha sagt till honom innan han gick bort, jag hade så gärna viljat vara med när morfar dog men vi han aldrig till Linköping innan han dog det gick ju så fort.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se