Senaste inläggen

Av Anders Jaohansson - 23 oktober 2010 20:01

Idag har jag varit med på rådjursjakt på Torpön med Peter, alltid lika roligt och följa med på rådjursjakt synd bara att det inte blev något. Ikväll så blir det och vara hemma och kolla på film och tända lite ljus och käka något gott.


Längtar allt mer och mer tills jag ska flytta, men än är det ett tag tills jag ska flytta.ANNONS
Av Anders Jaohansson - 18 oktober 2010 19:37

Nu är det bara två månader kvar tills jag flyttar, gud vad skönt det ska bli och få komma bort här ifrån och slippa mina jobbiga grannar jag trodde att dom var mina vänner men så var det inte. Har börjat och packa ner saker som jag inte jag använder, det är när man ska flytta man får se vad saker man har.ANNONS
Av Anders Jaohansson - 13 oktober 2010 20:51

 Just nu mår jag väldigt bra


Ieftermiddags så var jag ute och gick en promenad jag tog en massa fina höstbilder, jag älskar verkligen höst med alla vackra fina färger på träden.


Nu är det snart bara två månader kvar tills jag ska fllytta, jag längtar bara mera och mer fter och få flytta in i min nya lägnhet.

Av Anders Jaohansson - 30 augusti 2010 11:35

Det går sakta mot hösten älskar hösten och alla vackra färger på träden, älskar och ge mig ut i natruren och fotografera och ta vackra fina höstbilder. Älskar även och tända massa ljus på hösten och mysa till det, och sen kolla på en bra film tillsammans med någon som man tycker om helt underbart.


Av Anders Jaohansson - 18 augusti 2010 20:54

Idag på förmiddagen så var jag och fikade i Mårsmålen det var ett tagsen jag var där och fikade nu så det var trevligt och ieftermiddags så var jag en sväng i Hätte med mamma och pappa vi åkte bil ditt.


Mår inte alls bra ikväll har så ont i nacken men nu ska jag ju till läkaren på måndag och då hoppas jag att jag kan få hjälp så att jag blir av med värken i nacken inget kul att ha ont.Av Anders Jaohansson - 17 augusti 2010 20:42

Idag har det regnat det mesta av dagen, så det har varit en ganska så tråkig dag. Ieftermiddags så var jag och tränade på Actic gym jag simmade även det var verkligen skönt och avkopplande det behövde jag verkligen.


Nu sitter jag här vid min dator och bloggar och lyssnar på lugna favoriter webbradio samtidigt som jag bloggar. Av Anders Jaohansson - 27 juli 2010 14:58

Igår så började jag min semestern, har längtat efter semestern länge och nu är den äntligen här gud vad skönt.


Jag hoppas på bra väder under mina veckor som jag har semester , så att jag kan bada och sola älskar och bada och sola på sommaren bästa som finns.

Av Anders Jaohansson - 1 mars 2010 07:12

Gud vad jag är trött på vintern nu undrar hur mycket snö vi ska få innan det blir vår, den här vintern kommer man aldrig att glömma i första taget. Så här mycket snö som vi har just nu har jag nog aldrig sett, snön ställer ju till med så mycket problem också.Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se